Midt- og Vestjyllands Lokal TV Station

KulturKanalen startede i slutningen af 2013 og har sendt på Kanal Midt-Vest siden marts 2014.

Bag KulturKanalen står en række engagerede folk, som alle har deres forskellige kompetencer indenfor tv produktion. De ønsker at skabe en station med relevans for seerne i området.

KulturKanalen er indgangen til den kulturelle scene i Midt- og Vestjylland og regionen byder på en bred vifte af forskellige historiske, kunstneriske, arkitektoniske og musikalske perler, som KulturKanalen præsenterer seerne for.

Vores Programmer

Kultur programmer

Dækker blandt andet over det ugentlige kunstprogram “Kunst for Tiden” med kunstanmelder Kirsten-Marie Hedeland som vært.

Under kulturprogrammer finder du også vores historiske udsendelsrække, hvor regionens museer og kulturinstitutioner byder indenfor til et kig på deres udstillinger.

Musik programmer

KulturKanalen sætter også fokus på den musikalske del af vores kultur – dette har sin helt egen kategori.

Musikprogrammerne er et portræt af regionens musikliv. Her møder vi forskellige bands og kunstnere, som har relation til området, og vi kommer med til koncerter og andre musikarrangementer.

Det er vores mål at portrættere så nuanceret og alsidigt et billede af områdets musikscene som muligt.

Øvrige programmer

Dækker over andre forskellige programmer. Det kan blandt andet være foredrag og forfatteraftener, hvor vi er med til et spændende foredrag, besøger forfattere eller er med til forelæsninger.

KulturKanalens Medarbejdere

Kirsten-Marie Hedeland

Kirsten-Marie er studievært og tilrettelægger og har været på Kultur-Kanalen siden 2012, hvor hun har haft sit faste ugentlige kunstprogram “Kunst for Tiden”. Her møder hun kunstnere til en snak om livet med kunsten. Man får hver uge et unikt indblik i en kunstneres liv.

Kirsten-Marie er Kunstanmelder ved Kunstavisen, tekstforfatter og skriver mange tekster til og om kunstnere. Derforuden arbejder hun også som Kunstassistent i Midtjyllands Kunst Center i Bryrup. 

Kirsten-Marie er også primus motor på Kultur-Kanalen og sidder som Formand for TV foreningen.

Kevin Albin Jensen

Kevin har siden han var barn, haft en stor interesse for visuel kommunikation. Det har resulteret i at han nu arbejder med at lave reklamevideoer i sit eget firma

Siden februar 2019, har han været ansat her på Kultur-Kanalen.  Kevin elsker at fordybe sig i at skabe engagerende fortællinger med et højt teknisk produktionsniveau.

Når Kevin ikke beskæftiger sig med videoproduktion, går tiden med hans passion for iværksætteri og entreprenørskab.

Lissi Bjerg

Har siden 2004 arbejdet for Folkekirkelig KommunikationsGruppe i Herning med bl.a. tv og radio.

Laver udsendelser om, hvad der pt foregår i kirker og sognehuse rundt om i Herning Nordre og Søndre provstier. 

Det kan være foredrag, musik og portrætter af kirker, de folk der arbejder og kommer i kirken og de mange organisationer,  som arbejder under folkekirken.

TV Foreningens Bestyrelse

Formand: Kirsten-Marie Hedeland    📍Midtjylland

Sekretær: René Sørensen                   📍Midtjylland

Kassere: Henrik Kofoed                      📍Vestjylland

Årsrapport for 2023