Om

Kultur

programmer


dækker blandt andet over det ugentlige kunstprogram "Kunst for Tiden" med kunstanmelder Kirsten-Marie  Hedeland som vært.

Under kulturprogrammer finder du også vores historiske udsendelsrække, hvor regionens museer og kulturinstitutioner byder indenfor til et kig på deres udstillinger.

KulturKanalen


Midt- og Vestjyllands   lokal tv station

KulturKanalen startede i slutningen af 2013 og har sendt på Kanal Midt-Vest siden marts 2014.

Bag KulturKanalen står en række engagerede folk, som alle har deres forskellige kompetencer indenfor tv produktion. De ønsker at skabe en station med relevans for seerne i området.

KulturKanalen er indgangen til den kulturelle scene i Midt- og Vestjylland og regionen byder på en bred vifte af forskellige historiske, kunstneriske, arkitektoniske og musikalske perler, som KulturKanalen præsenterer seerne for.Kultur-Kanalens medarbejdere

Musik

programmer


KulturKanalen sætter også fokus på den musikalske del af vores kultur - dette har sin helt egen kategori.

Musikprogrammerne er et portræt af regionens musikliv. Her møder vi forskellige bands og kunstnere, som har relation til området, og vi kommer med til koncerter og andre musikarrangementer.

Det er vores mål at portrættere så nuanceret og alsidigt et billede af områdets musikscene som muligt.


Øvrige programmer


dækker over andre forskellige programmer. Det kan blandt andet være foredrag og forfatteraftener, hvor vi er med til et spændende foredrag, besøger forfattere eller er med til forelæsninger.

Kirsten-Marie Hedeland

 

Kirsten-Marie er studievært og tilrettelægger og har været på Kultur-Kanalen siden 2012, hvor hun har haft sit faste ugentlige kunstprogram "Kunst for Tiden". Her møder hun kunstnere til en snak om livet med kunsten. Man får hver uge et unikt indblik i en kunstneres liv.

Kirsten-Marie er Kunstanmelder ved Kunstavisen, tekstforfatter og skriver mange tekster til og om kunstnere. Derforuden arbejder hun også som Kunstassistent i Midtjyllands Kunst Center i Bryrup.

Kirsten-Marie er også primus motor på  Kultur-Kanalen og sidder som Formand for TV foreningen. 

 

Rishiban Rudratheesan

Rishiban har de sidste fire år produceret tv og har været ansat på Kultur-Kanalen siden november 2016. Her på Kultur-Kanalen producerer han to programmer om ugen indenfor foredrag, museumsbesøg, koncerter og andre musikalske events.

Rishiban er en engageret og kompetent produktionsmedarbejder, som brænder for at levere kvalitets tv til seerne.

        Morten Hellmann Petterson

   Morten har altid haft stor interesse for video, lyd og musik. Han er hjælper hos     

   Herning Filmværksted og har netop afsluttet FTP-grundskolen på Medieskolerne

   i Viborg.

   Pr. 1. september 2017 er Morten ansat ved Kultur-kanalen som produktions-

   medarbejder og fremover vil han producere et program om ugen.

   Morten er en åben, nysgerrig og idérig person, som har fokus på detaljerne.

 

 

 

Henrik Bo Olesen

Henrik Bo har sin baggrund i design og kommunikation. Han er altid på jagt efter     den gode historie i Midt- og Vestjylland. Hvad gør vores region til noget særligt i dansk kultur? Det søger Henrik at finde svaret på.

Ud over hans interesse for musik, design og kultur, arbejder Henrik til dagligt med markedsføring og strategisk kommunikation i det midtjyske.

Henrik Bo er pr. 1. september 2017 ansat ved Kultur-Kanalen som tv produktionsmedarbejder og vil producere et program om ugen.

 

Tv foreningens bestyrelse:

Formand: Kirsten-Marie Hedeland  (Midtjylland)

 

Sekretær: René Sørensen (Midtjylland)

 

Kassere: Henrik Kofoed (Vestjylland)

 

Foreningens regnskab for 2017