Nyeste programmer

Videoarkiv - TV når du har tid!

- For hele arkivet henviser vi til vores YouTube kanal  - se nederst på siden.

På opdagelse i Midt- & Vestjylland. 


Benzin i blodet del 1.


På opdagelse i Midt- & Vestjylland besøger Autogalleriet i et industrikvarter i nærheden af Herning. Autogalleriet er en levende udstilling af over 100 privatejede autoklenodier. Her finder man mange typer klassiske biler der aldersmæssigt spænder over næsten 100 år med enkelte biler helt tilbage fra 1920’erne. Men mange gange er bilerne blot en undskyldning - her samles man nemlig også for at hygge sig og få en lille en - eller som det hedder i Autogalleriet - medicin til kaffen.


Kunst for Tiden

Interview med Johnny Madsen

"Malende Musikere" på Realen på Fanø

Vært Kirsten-Marie Hedeland møder Johnny Madsen til en snak om musikken og kunsten i hans liv.

I de kommende tre mandage kl. 21 kan du på Kanal MidtVest se interviews med flere malende musiker blandt andre Jacob Haugaard, Peter Viskende, Lars H.U.G, Lars Trier, Thomas Agergaard og Ole Fick


Lyden af Midtjylland Tambourine Men(del 1 af 4)I denne programserie med bandet Tambourine Men, er vi med til deres koncert på Agger Badehotel.

På opdagelse i Midt- & Vestjylland.


Vi følger Rasmus og Trine der genopbygger en Spækhugger sejlbåd. Spækhugger nr. 22. Spækhuggeren er en 24 fods sejlbåd, der blev designet af Peter Bruun sidst i 60'erne og sat i produktion i 1970. Den er en populær lystbåd og kendt som en hurtigsejlende båd, der bruges både til kapsejlads og familietur.